2011. március 29., kedd

MONOGRAM fekete bőr extra kézitáska vagy válltáska - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

 
MONOGRAM használt, de szép állapotú fekete - selyemfényű - bőr különleges táska.
Válltáska vagy kézitáska, retikül. Ahogy Te szeretnéd. : -) A vállpántja / füle ( mely merev ) szabályozható, állítható, mégpedig úgy, hogy a táska belsejében található egy sín és abba kell visszanyomni vagy kihúzni ( és rögzíteni egy csattal vagy inkább fém patenttal - szintén a táska belsejében ) a pántot. A 6. és 7. képen mutatom a vállpánt / fül / fogó kisebbé vagy nagyobbá "varázslásának" módját.
Érdekes és extra megoldás, hiszen nem kívülről - magán a pánton - kell állítgatni, hanem a felesleges vállpántrész eltűnik a táska belsejében. Remélem, hogy érhető módon fogalmaztam. Bocsi, ha esetleg mégsem. Ha bármi kérdésed van, írj. Készséggel válaszolok. : -)
Eddig még mindenki megcsodálta, aki látta a kezemben ezt a szépséget. : -) Te is nagyon kedvelni fogod. : -) Ez egészen biztos. : -)
Az 1. fotón kézitáskaként, a következőn pedig válltáskaként látható, a funkciónak megfelelő hosszúságú pánttal. : -)
 
Belül három fő részből áll ( egy nagyobb / szélesebb a közepén, és két keskenyebb, a középső rész jobb és bal oldalán : -) ), a középső oldalában van egy zippzáros zseb. A táska - a tetején - két patenttal záródik. A belsejét az 5. képen mutatom.
Méretei: hosszúsága bő 29 cm, magassága ( vállpánt nélkül ) 23 cm, szélessége az alján 7 cm, vállpántja 50 cm és bő 78 cm között állítható.
 
Emlékeim szerint huszonpár ezer Ft-ért vásároltam.
Saját porzsákjában postázom.
 
 
A fehér foltokat és pöttyöket a vaku okozta.
 
 
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK.
Banki adatok: Erste Bank


Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-18 00:23
. MONOGRAM fekete bőr extra kézitáska vagy válltáska - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése