2011. március 29., kedd

► Kála tövek - Jelenlegi ára: 500 Ft

Fehér nagyvirágú kálatövek
Jellemzők:
Nagyon szép, kecses formájú, fehér színű virágot hozó kálatövek. Május vége már virágozhatnak. (A töveken még nincs zöld hajtás. )
Személyes átvétel:
A növények Sárbogárdon vannak (Fejér megye). Sajnos nincs lehetőségem a  szállítására, ezért személyes átvételkor azokért el kell jönni.
Postázás és annak díja:
Postázni a mindenkor postai díjaknak megfelelően szoktam ajánlott levélként vagy standard csomagként. Mindig a lehető legolcsóbb megoldásra törekszem. Tapasztalatom szerint 10 tőig 2 kg alatt vagyunk, így elmehet levélkét is, e fölött standard csomagként (max. 20 kg), melynek jelenlegi díja 1050, -Ft.
Utánvétellel nem szeretnék küldeni, mert annak díja aránytalanul drága (1690, -Ft).
Fontos, hogy postázni csak hétfőn, kedden és szerdán szoktam, hogy legkésőbb péntekig mindenhova odaérjenek a küldeményeim. Bár a csomagok legtöbbször másnapra megtalálják a címzettjüket, de azért biztosítsuk be magunkat egy plusz nappal.
Nekem még ugyan nem veszett el küldeményem, de hallottam már, hogy más találkozott ilyen esettel. Ezért a levelet ajánlottan küldöm.
A növények árán és a tényleges postaköltségen kívül más díjat nem számolok fel! Nem is lenne miért.
Fizetés:
Személyes átvételnél és utánvétnél egyértelmű. Sima postázás esetén OTP-s számlaszámra utalással vagy pénztári befizetéssel (előre). Ezen kívül jó még a postai piros csekken történő befizetés is.
Csomagolás:
A töveket nedves fűrészporba ágyazom, hogy ne száradjanak ki a szállítás alatt. A dobozt megfelelő méretűre szabom át, és az üres teret gyűrt újságpapírral kitöltöm. A megfelelő áruvédő csomagolásra külön ügyelek, eddig még nem is volt rá panasz.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!
Kérem tekintse meg a többi termékemet is!
Több termék vásárlásával postaköltséget takaríthat meg.
Jó kertészkedést!


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-18 02:59
. ► Kála tövek - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése