2011. július 30., szombat

Yip, Mingmei: A Barackvirág Pavilon titka - Jelenlegi ára: 3 185 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Barackvirág Pavilon titkaA könyv listaára: 3791 Ft. Leírás:
A Los Angeles-i kínai közösség egyik legidősebb tagja, a kilencvennyolc esztendős Xiang Xiang idézi vissza ifjúságának huszadik század eleji, fordulatokban gazdag krónikáját a regény lapjain. Boldog gyermekkora egy csapásra véget ér, amikor zenész édesapját egy koholt vád miatt kivégzik, édesanyja kénytelen buddhista apácának állni, őt pedig egy távoli rokon fogadja magához, aki egyből munkába is állítja az akkor tizenhárom éves kislányt a Barackvirág Pavilon néven futó bordélyházban. Kifinomult művészi érzékének és elragadó szépségének köszönhetően hamarosan a legkeresettebb kurtizánok közé emelkedik az akkor már Aranyorchidea néven ismert lány. Célját azonban - a bosszút szüleiért - nem felejti: az első adandó alkalommal megszökik, hogy nyomára akadjon az apja vesztét okozó hadúrnak, ám banditák fogságába kerül. Innen egy okkult erőkkel bíró taoista szerzetes menti ki, de mellette sem marad meg sokáig, és hamarosan újra prostituáltként találkozunk Aranyorchideával. Ekkor már jóval közelebb van a keresett személyhez: ez a bordély ugyanis a pekingi katonai vezetés legkedvesebb szórakozóhelye. A sors pedig egy idő után megjutalmazza a lány szívós kitartását, és alkalmat kínál arra, hogy revansot vegyen a családi tragédiáért. ISBN: 978-963-9711-67-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 185 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 01:26
. Yip, Mingmei: A Barackvirág Pavilon titka - Jelenlegi ára: 3 185 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése