2011. június 27., hétfő

Schwinn Csepel - Reynolds 500 CroMo váz + villa - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Anno középkategóriás mtb bicikli váza: Schwinn Csepel Blackwood AX. A fölötte lévő kategóriával már versenyeztek (az volt a woodlands A1 és 1997-et írunk). Kökemény 52ezer Ft volt akkor a bicikli, össze lehet vetni az akkori fizetésekkel.
21" fekete.
Valójában Reynolds 500-as váz, Csepel matricákkal. Mtb (26" kerekekhez).
Terepen nem sokat járt, hosszú útra is csak kettőre emlékszem, ennek megfelelően felszíni sérüléseken, festékleverődésen kívül más hibája nincs.  
Adom a gyári első villát, kormánycsapágyat, középcsapágyat vele. Nyeregcső is megy hozzá, főleg mert bele van ragadva (WD40? ).
Adom hozzá a shimano aceraX első váltóját, 1 pár vadi új shimano acera canti féket (na jó, ha ezen múlik, adok 2 párat hozzá).  Kormányszára is megvan, jár hozzá.
Fentiek együtt alkotják az aukció tárgyát!
Ezen kívül megbeszélés kérdése a gyári shimano fékváltókarok, hátsó váltó (ez is shimano aceraX), az alu kormány, a régi géles selle san marco tuono line nyereg, meg az összes többi.
Az utolsó képeken az egész gép szerepel, hogy látni lehessen, hogy néz ki. Az egész masina semmiképpen nem alkotja ennek az aukciónak a tárgyát, de megegyezés alapján egyben is vihető - tégy ajánlatot! A további alkatrészek megtalálhatók egyéb aukcióim között leírással, jellemzéssel együtt. Mindössze hajtóművet nem tudok adni hozzá, majdnem komplett masina.
Békásmegyerről vihető el a váz.


Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 15:00
. Schwinn Csepel - Reynolds 500 CroMo váz + villa - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése